Kahdeksas Aisti logo

Kahdeksas Aisti

Kauneushoitola Kahdeksas Aisti on luotu yhteistyönä hyvinvointialan eri ammattilaisten kanssa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset ja tarkkaan suunnitellut hoitokokonaisuudet. Hoitolamme sijaitsee Tampereen tuomiokirkon vieressä, osoitteessa Tuomiokirkonkatu 8, 33110 Tampere.

Kosmetologi ja ihonhoitopalvelut:

Kosmetologiemme erikoisalaa ovat jalkojen- ja kasvojen ihon erilaiset ongelmat kuten kasvoilla akne, couperosa, kuivuus, ikääntymisen tuomat muutokset ja jaloissa kynsiongelmat ja virheasennoista johtuvat ihomuutokset. Valikoimastamme löytyy runsaasti tehokkaita kasvohoitoja, käsihoitoja sekä jalkahoitoja. Kosmetologi määrittelee aina asiakkaan kanssa yhdessä käytettävät hoidot parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Ripsienpidennykset ja rakennekynnet:

Kauneushoitola Kahdeksas Aisti tarjoaa laajan valikoiman palveluita ripsille, kulmille ja kynsille. Valikoima pitää sisällään ripsien-ja kulmien kestovärjäykset, klassiset ripsienpidennykset, volyymi ripsienpidennykset, hybridi ripsienpidennykset, lakkaukset, luonnonkynnen kestolakkauksen, rakennekynnet. Teemme ripsienpidennyksiä ja rakennekynsiä vuosien kokemuksella. Meidän ammattitaitoiset kynsi-ja ripsiteknikot loihtivat sinulle upeat rakennekynnet ja ripsipidennykset niin arkeen kuin juhlaan.

Hieronta, urheiluhieronta, kuumakivihieronta, intialainen päähieronta:

Hieronta rentouttaa ja hellii mieltä, mutta ennen kaikkea hieronnan ammattilaiset hoitavat kehon kiputiloja ja opastavat itsehoidossa. Hierontapalvelumme pitävät sisällään klassisen hieronnan, urheiluhieronnan, liukukuppauksen, aromaattiset öljyhieronnat, intialaisen päähieronnan, kuumakivihieronnan sekä duo parihieronnat.

Kalevalainen jäsenkorjaus ja meridiaanihieronta:

Kalevalainen jäsenkorjaaja auttaa sinua pääsemään eroon erilaisista kiputiloista tehokkaasti ja perinteitä noudattaen. Merdiaanihieronta auttaa sinua hallitsemaan stressiä lempeällä ja hellävaraisella tavalla.

Kauneushoitolan hyvinvointipalvelut:

Hieronta- ja kauneudenhoitopalveluiden lisäksi tarjoamme erilaisia hoitoja myös rentoutumistarkoitukseen. Valittavissa on vartalon ja kasvojen yhdistelmähoito, aromaattisia hoitoja, pään ja kehon erikoishierontoja eri tekniikoilla sekä täydentäviä hoitoja kiinalaisiin oppeihin pohjautuen.

Kouluttaudumme säännölllisesti jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Lämpimästi tervetuloa Kauneushoitola Kahdeksanteen Aistiin!

Muita kauneushoitoloita kaupungista Tampere

Katso kaikki kauneushoitolat kaupungista Tampere